Hvorfor bruge en billig boligadvokat?

 

Købers uvildige rådgiver

Det er en god ide at hyre en boligadvokat i forbindelse med en bolighandel, da du herved får en  uvildig rådgiver, der udelukkende varetager dine interesser, som køber. Ejendomsmægleren er hyret af sælgeren, og varetager derfor sælgers interesser. En boligadvokat er også uafhængig af banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber og lignende og forsøger derfor ikke at påvirke køberen til at købe bestemte produkter.

En boligadvokat kan give dig en uvildig vurdering af de forskellige lånemuligheder, der tilbydes, ud fra, hvad der er mest fordelagtigt i den konkrete situation.

Professionel rådgivning

I forbindelse med en bolighandel, er der mange dokumenter, der skal indhentes og mange oplysninger, der skal håndteres.  Advokaten gennemgår dokumenterne og sikrer, at handlen bliver gennemført i overensstemmelse med købsaftalen. En boligadvokat hjælper dig med at overskue de forskellige konsekvenser, de forskellige valg har – f.eks. om hvilken ejerskifteforsikring, der skal tegnes, eller om der skal foretages yderligere undersøgelser af ejendommen inden købet.

En ejendomshandel er for en privat køber også en stor og vigtig investering. Det er derfor tilrådeligt, at den private køber antager en boligadvokat for at undgå faldgrupper og få en uvildig rådgivning. Boligadvokatens baggrund gør, at de forskellige forhold og dokumenter omkring bolighandlen bliver grundigt gennemgået, således at handlen falder på plads i overensstemmelse med købers ønsker.

Sælgers ejendomsmægler kan ikke nødvendigvis gøres erstatningsansvarlig, hvis der er blevet begået fejl i forbindelse med handlen – en boligadvokat kan hjælpe dig med at opdage sådanne eventuelle faldgrupper, inden handelen indgås.

Boligadvokatens ansvarsforsikring

Hvis køber antager en boligadvokat i forbindelse med handlen, dækker advokatens lovpligtige ansvarsforsikring, hvis noget, mod forventning, går galt. Derved er det advokaten, der bærer ansvaret, hvis det viser sig, at der er et problem med f.eks. en servitut eller en forsikring, og det er advokatens ansvarsforsikring, der dækker tabet. Det gør sig også gældende hos en billig boligadvokat, som os.

De advokatetiske regler

En boligadvokat er underlagt et sæt advokatetiske regler. Reglerne sikrer, at advokaten er købers uvildige rådgiver, der løbende orienterer køberen om handlens forløb, og at prisen på advokatens bistand bliver oplyst.

Regelsættet sikrer, at boligadvokaten varetager købers interesser, og at der bliver ydet en professionel rådgivning.

Advokatforbehold

Det er en god ide at få indsat et advokatforbehold i aftalen. Hvis din aftale indeholder et advokatforbehold, giver forbeholdet dig mulighed for at komme ud af aftalen, uden at du skal betale omkostninger til køber, inden for en hvis frist.

Hos Advokat-boligkoeb.dk har vi altid faste lave priser, se mere på forside.

Gode artikler om bolighandel:

Skal du også snart flytte?
https://studentoffer.dk/skal-du-ogsaa-flytte-til-sommer/

Få en sikker handel med en boligadvokat
https://frederiksbergliv.dk/artikel/v%C3%A6r-sikker-p%C3%A5-den-bedste-bolighandel-med-en-boligadvokat

Rådgivning ifm boligkøb og salg
https://nicehome.dk/faa-den-rette-raadgivning-og-stoette-til-din-naeste-bolighandel-uanset-boligtype/ikke-kategoriseret/